Om oss

Denna tjänst grundades 2007 under namnet gemigrabatt och är en sida med full fokus på rabattkoder. 2010 bytte vi namn till Rabatta och sedan februari 2024 heter vi rbtt.se. Här hittar du dagligen nya attraktiva rabattkoder och kampanjer för välkända svenska nätbutiker. Vi är alltid öppna för nya samarbeten och välkomnar alla typer av nätbutiker som vill ta del av vår kraftfulla plattform för att nå ut och attrahera nya kunder.

Rabattkodsidan rbtt.se är en onlineplattform som erbjuder sina användare möjligheten att jämföra priser och hitta de bästa erbjudandena från olika företag och varumärken. Genom att samla ihop erbjudanden från flera olika butiker och tjänsteleverantörer på en och samma plats gör rbtt.se det enklare för konsumenter att spara pengar när de handlar på nätet.

Användare kan söka efter specifika produkter eller helt enkelt utforska olika kategorier för att hitta de bästa rabatterna och priserna. Plattformen erbjuder även möjligheten att prenumerera på nyhetsbrev för att få de senaste erbjudandena direkt i sin inkorg. Vår tjänst strävar efter att skapa en smidig och användarvänlig shoppingupplevelse för alla sina användare genom att erbjuda ett brett utbud av rabatter och erbjudanden från olika branscher och företag.

Den oavbrutna utvecklingen av internethandeln har lett till att allt fler konsumenter väljer den smidiga vägen att handla sina produkter online. En viktig faktor som påverkar var konsumenterna väljer att handla är möjligheten att få rabatter och erbjudanden. När en webbutik annonserar ut rabattkoder sticker den ut på marknaden och lockar till sig fler kunder jämfört med konkurrenterna.

Rabattkodtjänster som rbtt.se, spelar en viktig roll i att förenkla internethandeln för konsumenterna genom att samla alla aktuella kampanjer och rabatter på en och samma plats. Med en stor medlemsbas och regelbundna besökare kan dessa sidor bidra till att öka trafiken till webbutikerna och därigenom öka försäljningen.

Förtroendet som nätbutikerna har för rabattkodsidor som rbtt.se har lett till en markant ökning i försäljningen för vissa företag. Genom att skräddarsy lösningar och erbjuda olika typer av rabatter och kampanjer kan företagen locka till sig fler impulsköp och få kunder att återkomma.

I en tid där konkurrensen på nätet är ständigt ökande är det viktigt för företag att synas och vara relevanta för konsumenterna. Att erbjuda rabatter och kampanjer är ett effektivt sätt att sticka ut på marknaden och öka försäljningen. Med hjälp av rabattkodsidor och smart marknadsföring kan företag nå framgång och locka till sig lojala kunder som återkommer för att ta del av nya erbjudanden.

  • Om oss
  • Julkalendrar
  • Integritetspolicy