Strawberry Hotels

Uppdaterad

Något att se fram emot. Något bortom den vanliga hotellupplevelsen. Mängder av minnesvärda, hållbara och spännande äventyr väntar över hela Norden. Strawberry har över 200 hotell i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum. Oavsett vilket hotell du bor på kan de garantera upplevelser du minns.

Strawberry är en portal till ett brett utbud av hotell, mötes- och konferensfaciliteter, restauranger och spa, samt unika förmåner och partnerskap. Boka din nästa hotellvistelse nu med flexibel avbokning. Hette tidigare Choice hotels. De erbjuder ombonade och levande mötesplater. Hotell i dova färger och en informell atmosfär, för mer hemkänsla än hotellkänsla. Frukost, fika och kvällsmat finns alltid när du bor hos dem.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Strawberry Hotels?

Aktiva Strawberry Hotels rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna Strawberry Hotels rabattkoder

Taggar

Snarlika rabattkoder

Apollo · 1500 kr rabatt per bokning på utvalt boende (begränsat antal, först till kvarn)
Resor & Hotell · Utgår: 2024-06-21
Expedia · 10% rabatt när du bokar via deras mobilapp
Resor & Hotell · Utgår: 2024-12-31
Fjällgården · 40% rabatt på boende mellan 27 juni - 17 augusti
Resor & Hotell · Utgår: 2024-06-01
Tipsad av
Hotels.com · 10% rabatt när du bokar via mobilen med Hotels.com app
Resor & Hotell · Utgår: 2024-12-31

Diskutera

Strawberry hotels rabattkod

Känn på storstadspulsen i stockholm eller citynära naturupplevelser. Upplev Stockholms härliga mix av moderna restauranger, butiker och caféer, myllrande torg, lummiga parker och stora utbud på museer och sevärdheter som staden är extra känd för. Staden är full av alltifrån femstjärniga lyxhotell till mer plånboksvänliga budgetalternativ. Och allt däremellan. Oavsett om du reser hit på en avkopplande weekend eller ett affärsmöte, har en familjesemester eller en mysig staycation finns garanterat ett boende som passar dig. En härlig oas mitt i stan för dig som söker en fulländad hotellupplevelse och avskildhet. Alltifrån inredning till mat är genomtänkt in i minsta detalj och håller absolut världsklass. Om du föredrar en hemtrevlig atmosfär så finns det boutiquehotell som verkligen som ett hem tillsammans med en medlemsförmån. För dig som söker avkopplande rekreation finns också spa, med bassänger, bastu och mycket mer. Vill du njuta av maximal avkoppling med sköna behandlingar i en privat miljö kan du och ditt sällskap även boka härliga svitupplevelser.

Om du tänker åka på en Stockholmsweekend och prioriterar att bo riktigt centralt är ett hotell vid Stockholm central en bra idé. Då har du bra kommunaltrafik direkt utanför dörren och du når alla delar av Stockholm riktigt smidigt. Handla med dig lite gott till en picknick i Kungsträdgården eller Humlegården. Har du tur blommar alla körsbärsträd i Kungsträdgården. Clarion Collection Hotel Tapto ligger i de lugna och lummiga delarna av Östermalm i centrala Stockholm. Stadsdelen har ett stort utbud av eleganta butiker och trendiga restauranger. Du som vill äta och dricka kan få en förnämlig gastronomisk upplevelse i deras hotellrestauranger som drivs av kulinarisk kunniga kockar med höga ambitioner.

Strawberry är en hotellkedja med fokus på att erbjuda prisvärda och bekväma boendemöjligheter för resenärer över hela landet. Genom att erbjuda ett brett utbud av hotellalternativ, från budgetvänliga alternativ till lyxigare boenden, strävar Strawberry efter att tillgodose olika behov och önskemål hos sina gäster. Med ett starkt fokus på kundservice och gästernas bekvämlighet, arbetar Strawberry aktivt för att skapa en trevlig och minnesvärd vistelse för alla sina besökare. Genom att ständigt sträva efter att förbättra och utveckla sina serviceerbjudanden, strävar Strawberry efter att vara en pålitlig och uppskattad hotellkedja bland resenärer i Sverige. Med bekväma och moderna rum, samt en vänlig och professionell personal, strävar Strawberry efter att erbjuda en hemtrevlig och välkomnande atmosfär för alla sina gäster.

Felaktiga uppgifter

Rbtt.se drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!