Apotea

Apotea ger dig tillgång till ett enormt sortiment och kan i lugn och ro beställa dina apoteksvaror och hämta ut receptbelagda läkemedel hemifrån. Apoteket på nätet som alltid har snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment. Därutöver receptfria varor och receptbelagda produkter om du vill hämta ut ditt recept.

Apotea är sveriges enda godkända apotek som bara finns på nätet. Här köper du apoteksvaror och kan hämta ut receptbelagd medicin. Snabb leverans och fri frakt! Ett gediget sortimentet med över 18 000 receptfria varor och 8 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur. På kort tid har de blivit ett självklart val för svenskars apoteksärenden och kosttillskott.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Apotea?

Aktiva Apotea rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna Apotea rabattkoder

Taggar

Varumärken

Snarlika rabattkoder

Apotek Hjärtat · 10% rabatt vid köp över 350 kr
Hälsa & Kosttillskott · Utgår: 2024-07-01
Tipsad av
Bangerhead · 100 kr rabatt vid köp över 599 kr
Skönhet & Kosmetik · Utgår: 2024-04-21
Meds · 15% rabatt på köp över 699 kronor
Hälsa & Kosttillskott · Utgår: 2024-04-30
Tipsad av

Diskutera

Apotea rabattkod

På Apotea kan du köpa produkterna till ditt hemmaapotek, oavsett om det handlar om förkylning, pollenallergi, solskydd, orolig mage, feber & värk, diarré, huvudlöss, förstoppning eller behandling för migrän. Ett brett sortiment av hudvårdsmärken som Vichy, ACO, Eucerin, Nivea, Cetaphil, Canoderm, Weleda, Hudosil och Cetaphil. Apotea är Sveriges största apotek som enbart finns online.

Apotea expanderar och planerar att bygga ett nytt logistikcenter i Holmagärde i Varberg, vilket kommer innebära arbetstillfällen för logistikmedarbetare och farmaceuter. De hoppas att den totala kapaciteten när båda anläggningar kör på full fart kommer vara närmare 4 miljoner paket i månaden. En vanlig dag på Apoteas logistikcenter i Morgongåva levererades som mest drygt 37 000 paket och fler än 200 000 artiklar ut under en enskild dag.

Vitaminer och mineraler utgör essentiella komponenter för att upprätthålla och främja vår hälsa. Så B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin så som mineraler som järn, kalium, kalcium, magnezium, zink kan man ta som kosttillskott för att tillgodose kroppens behov. Det finns flertalet olika fettförbrännare på marknaden som verkar på olika sätt, men vanligast är att de ger energi, minskar aptit och sötsug och ökar förbränningen.

Kosttillskott med D-vitamin finns i ren form men även tillskott där D-vitamin är en del av ett komplex med flera vitaminer, till exempel i en multivitamin. Fördelen med en multivitamin är att du i oftast en enda tablett får i dig in princip alla vitaminer och mineraler du behöver. En person som exempelvis har brist på kalium, magnesium eller järn kan vara i behov av ett tillskott. En person som exempelvis tränar hårt, länge och ofta kan behöva elektrolyter för att balansera vätskebalansen eller ett kosttillskott med snabba kolhydrater för att fylla upp energidepåerna i musklerna.

Felaktiga uppgifter

Rbtt.se drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!