Bik Bok

Uppdaterad

Modedestination som inspirerar med både nyheter och stylingtips för alla. Bik Boks fokus ligger på den skandinaviska livsstilen som är trendig för alla tillfällen. De har haft flera fantastiska designsamarbeten genom åren, med några av Skandinaviens och världens största namn. Bland annat, Mary-Kate & Ashley Olsen, Angelica Blick, Nina Sandbech, Lene Orvik, Whitney Port, A Bikini a Day, Natasha Oakley och Devin Brugman.

Bik Bok har allt för unga kvinnor som älskar och lever mode. Kvinnor som inspireras av de senaste trenderna och strävar efter att inspirera andra med sin personliga stil. Med ena ögat på catwalken och det andra på skandinavisk streetstyle, är Bik Boks kollektion säsong efter säsong idealisk för att skapa individuella looks, med en antydan till attityd och ett leende. Deras målsättning är att skapa ett varumärke med jeans för unga tjejer.

OBS! För att rabattkoden ska fungera på Bik Bok så måste du i allra flesta fall vara inloggad.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Bik Bok?

Aktiva Bik Bok rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna Bik Bok rabattkoder

Taggar

Snarlika rabattkoder

Bubbleroom · 20% rabatt på ditt första köp
Kläder & Mode · Utgår: 2024-04-30
Tipsad av
Cubus · 10% rabatt när du blir medlem hos Cubus
Kläder & Mode · Utgår: 2024-04-30
Tipsad av
Hennes & Mauritz · 25% rabatt på en vara för dig som medlem
Kläder & Mode · Utgår: 2024-04-22
Tipsad av
MQ · 15% rabatt på utvalda varumärken
Kläder & Mode · Utgår: 2024-04-30

Diskutera

Bik bok rabattkod

Deras glamorösa utbud av festkläder består av glittrande klänningar, glänsande smycken, coola toppar och snygga byxor! Om du letar efter något att ha på dig på din nästa fest är vi säkra på att du kommer att hitta något hos oss som får dig att känna dig som kvällens mittpunkt. De erbjuder festkläder i många olika passformer, oavsett om du är ute efter en figurnära klänning eller en glittrande kjol. Med ett snyggt bälte, smycken eller en handväska kommer du långt för att få festlooken fixad. Matcha kort klänning med en bak-och-framvänd skjorta för en trendig touch, eller romantisk långklänning med material som tweed och skinn för ett intressant stilbrott. Du kan enkelt klä upp ett par jeans med en partytopp och göra dig redo för festen i ett nafs! Bär gärna ett statementhalsband eller halsband, ringar och armband i lager.

Finns det ett mer ikoniskt plagg än jeans. De ska sitta bra på kroppen, vara bekväma och inte minst snygga. Straight jeans för vissa, jeggings för andra och flare för ytterligare någon. Grungigt trashade, patinerat slitna, otvättat krispiga eller stretchigt flexibla. Oavsett om du älskar tidlösa bootcut jeans och flared jeans, smala skinny-jeans eller slim jeans, eller aldrig kan få nog av mom jeans med vintagevibbar. Vita jeans ger det perfekta chica intrycket gärna om du samtidigt kombinera dem med en vit skjorta eller kavaj för en sofistikerad look.

Felaktiga uppgifter

Rbtt.se drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!