Kolmården

Kolmården är en stor djurpark och nöjespark belägen i Norrköping. Parken är känt för sitt stora utbud av djur från hela världen, inklusive elefanter, lejon, tiger och delfiner. Besökare har möjlighet att se djuren på nära håll och lära sig mer om deras naturliga habitat och beteenden.

Kolmården Djurpark är ett av Sveriges populäraste resmål för barnfamiljer. Under en säsong har Kolmården drygt 550 000 besökare. Det finns mycket att göra förutom att promenera och titta på djuren som t.ex delfinföreställning, rovfågelsvisning, kamelridning och djurguidningar. Utöver djuren erbjuder Kolmården även ett brett utbud av attraktioner och aktiviteter för besökare i alla åldrar. Det finns bland annat berg- och dalbanor, vattenrutschbanor, lekplatser och shower med tränade djur. Parken sträcker sig över en stor yta och innehåller vackra naturstråk och vandringsleder för den som vill utforska området till fots. Kolmården är en populär destination för familjer och djurälskare och lockar årligen miljontals besökare från både Sverige och utomlands. Det är en plats där man kan njuta av naturen, lära sig mer om djurlivet och skapa minnen för livet.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Kolmården?

Aktiva Kolmården rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna Kolmården rabattkoder

Taggar

Snarlika rabattkoder

Diskutera

Kolmården rabattkod

På rbtt.se finner du pågående Kolmården kampanjer, erbjudanden och rabatter. Om du letar efter djurpark, då ska du surfa in på www.kolmarden.com och vill du även få Kolmården rabatt kan du spana in på rbtt.se för att få din egna Kolmården rabattkod.

Med en rabattkupong får du unik rabatt på hela eller en del av ditt köp. Här på rbtt.se får du en Kolmården rabattkod, Kolmården rabatt, Kolmården kampanj och tillgång till erbjudande som sänker priset på din beställning av djurpark, grönan och konserter.

På parken kan besökarna bland annat utforska olika djurarter genom safariturer, guidade rundturer och interaktiva utställningar. Parken har också flera nöjesattraktioner för både barn och vuxna, som berg- och dalbanor, karuseller och vattenland. Besökare har möjlighet att delta i olika pedagogiska program och djurvisningar för att lära sig mer om djurens beteende och miljö. Parken arrangerar också olika evenemang och temaveckor under året, såsom halloweenfirande, julmarknader och speciella födelsedagskalas för barn. För de som vill ha en mer aktiv upplevelse erbjuder Kolmården möjligheter till vandring och cykling i den vackra naturen som omger parken. Slutligen kan besökarna avsluta dagen med avkoppling på någon av parkens restauranger eller picknickområden.

Felaktiga uppgifter

Rbtt.se drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!