Malmö Chokladfabrik

Uppdaterad

Malmö Chokladfabrik brinner för att skapa en choklad gjord från grunden. De tar hem de finaste bönorna vi kan hitta och rostar dem i deras egentillverkade kakaorosteri. Deras konfektyrarv väckte nyfikenhet på det gamla hantverket influerades de av att skapa nya, ljuvliga smakkombinationer. Med ambitionen att göra världens bästa choklad.

Chokladkakor är kanske det mest ikoniska deras chokladfabrik gör. Det är något oemotståndligt med dessa plattor och de kan varieras i det oändliga. De tillverkar även strutar fyllda med choklad samt chokladaskar liksom säsongsbaserad choklad som passar särskilt bra till högtidliga helger såsom jul och påsk. Med en choklad som alltid är ekologisk, fri från soja, nötter och gluten.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Malmö Chokladfabrik?

Aktiva Malmö Chokladfabrik rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna Malmö Chokladfabrik rabattkoder

Taggar

Snarlika rabattkoder

Apohem · 15% rabatt vid köp över 299 kronor
Hälsa & Kosttillskott · Utgår: 2024-05-31
Tipsad av
Matsmart · 15% extra rabatt på ditt första köp över 250 kr
Mat & Dryck · Utgår: 2024-06-30
Meds · 15% rabatt vid order över 399 kronor
Hälsa & Kosttillskott · Utgår: 2024-06-30
Tipsad av
Åre Chokladfabrik · 10% rabatt när du går med i deras nyhetsbrev
Mat & Dryck · Utgår: 2024-06-30

Diskutera

Malmö chokladfabrik rabattkod

Här finns större chokladkakor och mindre chokladkakor, choklad med salt på och choklad med lakrits, vegansk choklad och vit choklad. Här ryms alls från bean to bar-choklad och extra mörk ursprungschoklad till smaksatta varianter. Samma choklad som används på de finaste av restauranger, de mest uppburna konditorier och de mest prisbelönta bagarna. Att få känna doften av rostade kakaobönor och provsmaka helt nystöpt choklad. Kärlek och omsorg står inte med i recepten men är helt avgörande för resultatet. Chokladen ska inte förvaras i kylskåp utan i rumstemperatur. 16 grader är idealtemperaturen för choklad.

Köp lyxiga chokladkakor, chokladbitar och chokladbars online. I deras sortiment hittar ni chokladbars med olika smaksättningar och smaksatta chokladkakor med apelsin, bär, lakrits med mera. Det är till och med en upplevelse för den riktigt avancerade chokladälskaren - desto högre kakaohalt, desto intensivare smak!

Oavsett om du söker ren couverture, vegansk- eller sockerfri choklad, kakaosmör eller kakaopulver finns färdiga chokladprodukter som chokladkakor, praliner och tryfflar. Deras produkter kommer med ett löfte om att utsidan ska vara precis lika smakfull som insidan. Välfyllt skafferi bestående av smakfulla chokladkreationer av hög kvalitet i varierande förpackningsstorlekar samt med olika smaktoner. Chokladmakarna med uppdraget för att göra den bästa chokladen, med bönor noggrant utvalda från bra odlare runt om i världen. Det är chokladen för smakentusiasterna och hantverksnördarna.

Här hittar du couvertyr som är otroligt välbalanserad och fruktig, med toner av stenfrukt som plommon, nektarin och körsbär och en eftersmak av rostad kakao. Hög syrlighet med toner av citrusfrukter och torkade kryddor med en välbalanserad rostning i bakgrunden. Eller komplex och nötig med en mycket låg syrlighet.

Felaktiga uppgifter

Rbtt.se drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!