Snälltåget

Uppdaterad

Snälltåget är ett tågföretag som drivs av att ge resenärer en trevlig och prisvärd resa. Från Malmö till Stockholm tar Snälltåget dig året runt, men erbjuder även andra spännande resmål beroende på säsong. Under hösten och vintern kan du åka hela vägen från Malmö via Stockholm till Jämtlandsfjällen och på våren och sommaren finns möjligheten att åka till Berlin.

Snälltåget erbjuder prisvärda tågresor mellan Malmö och Stockholm. Under vintern kör de till vinterparadiset Åre och under våren och sommaren till coola Berlin. De har en riktig restaurangvagn som de kallar för Krogen. Det som gör Snälltåget unikt jämfört med andra tågföretag är dess småskalighet, vilket möjliggör en mer personlig upplevelse för resenärerna. Företaget strävar efter att alltid få resenärerna att känna sig sedda och välkomna ombord, samtidigt som de erbjuder så bra service som möjligt. På Snälltåget finns en restaurangvagn, kallad Krogen, där resenärer kan njuta av varm mat, kall dryck och en mysig inredning. Detta bidrar till en trivsam atmosfär ombord och gör resan till en behaglig upplevelse för alla som reser med Snälltåget.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Snälltåget?

Aktiva Snälltåget rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna Snälltåget rabattkoder

Taggar

Snarlika rabattkoder

Expedia · 10% rabatt när du bokar via deras mobilapp
Resor & Hotell · Utgår: 2024-12-31
Sembo · 250 kr rabatt när du går med i Sembos Nyhetsbrev
Resor & Hotell · Utgår: 2024-06-30
Skistar · 10% rabatt på sommarens aktiviteter
Resor & Hotell · Utgår: 2024-05-15
Tipsad av
Strawberry Hotels · 15% rabatt på helger fre-sön
Resor & Hotell · Utgår: 2025-01-13

Diskutera

Maria  

De gånger jag åkt så har det varit underbar personal. Bistron är toppen och tågvagnarna må vara slitna men gott om benutrymme och andas nostalgi!

Snälltåget rabattkod

På rbtt.se finner du pågående Snälltåget kampanjer, kupongkoder och värdebevis. Om du letar efter tågresor, då ska du surfa in på www.snalltaget.se och vill du även få Snälltåget rabatt kan du spana in på rbtt.se för att få din egna Snälltåget rabattkod.

För resenärer som behöver ta sig vidare till destinationer såsom Blekinge, Växjö och Jönköping erbjuder Snälltåget även egna anslutningsbussar, kallade Snälltåget på väg. Detta gör det enkelt för resenärer att fortsätta sin resa på ett smidigt och bekvämt sätt. Snälltåget det perfekta valet för resenärer som värdesätter en trevlig och personlig resa. Med en fokus på service och en möjlighet att utforska olika spännande resmål är Snälltåget ett tågföretag som verkligen sätter resenärerna i centrum. Med en rabattkupong får du unik rabatt på hela eller en del av din tågbokning. Resan bokas på Snälltågets hemsida genom att du fyller i rabattkoden i samband med bokning.

Åk tåg till Åre, Jämtland & Härjedalen

Häng med på deras tåg som går från Malmö via Stockholm till Åre och Jämtlandsfjällen. Semesteräventyret börjar redan ombord där du kan koppla av i din kupé eller besöka deras restaurangvagn Krogen som erbjuder ett stort sortiment med allt från kvällsmiddag och fika till frukost. Du reser direkt från södra Sverige och vaknar upp i ett snörikt landskap med många backar att åka skidor och vandra i.

Nattåg

Med Snälltåget reser du smidigt med nattåg direkt från södra Sverige till Jämtlandsfjällen två gånger i veckan under både vinter- och sommarsäsong. Hoppa på nattåget på eftermiddagen eller kvällen och vakna upp i fjällvärlden nästa morgon. Snälltåget avgår från Malmö onsdag, och lördag eftermiddag och går via Lund, Hässleholm, Alvesta, Nässjö, Linköping, Norrköping, Stockholm och Uppsala och ankommer till fjällen nästa morgon. I Enafors finns det transferbuss till Storulvån.

Frukost

Börja dagen med en frukost ombord. Det går att förboka frukost i samband med biljettköp eller lägg till via Min Resa så att de tar med rätt mängd frukostar! Frukosten i Krogen inkluderar dubbel ostfralla, juice, frukt, varm dryck (kaffe, te eller varm choklad) och en kanelbulle.

Felaktiga uppgifter

Rbtt.se drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!