The Body Shop

Uppdaterad

Deras makeupsortiment innehåller allt du kan tänkas behöva och med allt från det där röda favoritläppstiftet, lyxiga lager med mascara för att framhäva ögonen, highlighters och bronzers för att skapa extra lyster. Oavsett om du föredrar varmt och kryddigt eller gillar att flirta med blommiga dofter så träffar deras sortiment av dofter alltid mitt i prick.

The Body Shop erbjuder mer än 900 skönhetsprodukter. Handla hudvård, makeup, Body Butter, aromaterapi och bad-och duschprodukter online. Bodyshops ursprung är viljan att kunna erbjuda ett urval av naturliga produkter och samtidigt etisk säkerställd skönhet. De söker underbara naturliga ingredienser från alla hörn av världen för att leverera produkter som sprudlar av effektivitet, för att förbättra din naturliga skönhet.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för The Body Shop?

Aktiva The Body Shop rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna The Body Shop rabattkoder

Taggar

Snarlika rabattkoder

Bangerhead · 100 kr rabatt vid köp över 599 kr
Skönhet & Kosmetik · Utgår: 2024-04-21
Nordicfeel · 10% rabatt när du går med i deras nyhetsbrev
Skönhet & Kosmetik · Utgår: 2024-06-30
Tipsad av
Parfym.se · 100 kr rabatt vid köp över 699 kr
Skönhet & Kosmetik · Utgår: 2024-06-30
Tipsad av

Diskutera

The body shop rabattkod

Body Shop ger fri frakt på köp över 250 kr. Letar du efter naturliga och etiska produkter inom hudvård? Då ska du surfa in på www.thebodyshop.se och vill du dessutom få The Body Shop rabatt kan du kolla på rbtt.se för att få din egna The Body Shop rabattkod. En kampanjkod ger dig en unik rabatt på beloppet av ditt köp.

Deras makeupsortiment innehåller allt du kan tänkas behöva och med allt från det där röda favoritläppstiftet, lyxiga lager med mascara för att framhäva ögonen, highlighters och bronzers för att skapa extra lyster eller foundations för de dagar du behöver extra täckning. Eftersom makeupen behöver hjälp att appliceras så har de också makeupborstar, beautyblenders liksom kit som passar bra för att ha med sig i handväskan. Testa att experimentera med deras kollektion av ögonskuggor. De har en mängd nyanser att välja mellan för alla ögonfärger: matcha eller bilda kontrast, blanda ut eller skapa block, färgglatt eller naturligt.

För att få en jämnare hudton, dölja skönhetsfläckar och skapa ett perfekt underlag för ditt smink är en councealer grundläggande. Tillsammans med primer, concealer och puder skapar den en jämn målarduk som ser till att övrig makeup sitter snyggt och håller så länge som du förväntar dig. De finns i flytande och krämform och flera är även återfuktande eller sammandragande. De finns i en mängd olika gyllene, rosiga, beige och bruna nyanser så att du kan välja rätt färg för din hudton. Rätt nyans för dig är den som matchar färgen på din hals.

Felaktiga uppgifter

Rbtt.se drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!