Trademax

Uppdaterad

Trademax är en onlinebutik som erbjuder ett brett utbud av möbler och heminredning för alla olika smaker och stilar. De har allt från soffor, matbord, sängar och garderober till belysning, textilier och dekoration för hemmet. Dessutom erbjuder de även trädgårdsmöbler och utemöbler för den som vill göra sin utomhusmiljö trivsam och stilren.

Trademax har produkter från både kända varumärken och mindre kända producenter, vilket ger kunderna många olika alternativ att välja mellan. Deras sortiment inkluderar allt från moderna och stilrena möbler till rustika och lantliga möbler, vilket gör det enkelt att hitta något som passar just din stil och ditt hem. Dessutom finns det även möjlighet att köpa inredningsdetaljer och accessoarer för att sätta pricken över i:et på din inredning. Oavsett vad du söker för ditt hem, har Trademax ett brett utbud av produkter för att möta dina behov och önskemål.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Trademax?

Aktiva Trademax rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna Trademax rabattkoder

Taggar

Snarlika rabattkoder

Hemtex · 40% rabatt på en valfri vara när du blir medlem i Club Hemtex
Hem & Hushåll · Utgår: 2024-06-30
Tipsad av
Clas Ohlson · 15% rabatt när du handlar minst 3 varor
Hem & Hushåll · Utgår: 2024-04-15
Cervera · 12% rabatt (engångskod, först till kvarn)
Hem & Hushåll · Utgår: 2024-04-30
Tipsad av
Bygghemma · 200 kr rabatt för nya kunder vid köp över 3500 kr (engångskod, först till kvarn)
Hem & Hushåll · Utgår: 2024-06-09

Diskutera

Trademax rabattkod

Trademax är en svensk e-handelsplattform som erbjuder ett brett utbud av möbler, inredning och heminredningsprodukter. Företaget grundades år 2008 och har sedan dess vuxit till att bli en av de största möbelhandlarna online i Sverige. Trademax erbjuder möbler och inredning av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och strävar efter att erbjuda kunderna en enkel och smidig köpupplevelse. Om du letar efter trademax, då ska du surfa in på www.trademax.se och vill du dessutom få Trademax rabatt kan du spana in på rbtt.se för att få din egna Trademax rabattkod. Genom sitt stora sortiment av möbler och inredning kan kunderna hitta allt de behöver för att inreda sitt hem, oavsett om de letar efter soffor, sängar, matbord eller dekoration. Trademax fokuserar på att erbjuda ett brett utbud av produkter som passar olika stilar och behov, samtidigt som de prioriterar kundservice och snabba leveranser. På rbtt.se finner du pågående Trademax kuponger, värdekoder och erbjudanden.

Är Trademax och Chilli samma företag

Ja. Sedan 2015 är det samma ägare som driver möbelbutikerna Trademax och Chilli.

Felaktiga uppgifter

Rbtt.se drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!