Fazer

Uppdaterad

Fazer är ett finskt livsmedelsföretag som grundades år 1891 av Karl Fazer. Företaget är känt för sina högkvalitativa produkter inom bröd, choklad, godis, kex och andra snacks. Fazer har utvecklat en stark varumärkesidentitet och är en ledande aktör inom livsmedelsindustrin i Norden. De har även etablerat sig på den internationella marknaden med sina populära produkter och varumärken.

Fazer är ett livsmedelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter inom olika kategorier såsom choklad, bakverk, bröd, müsli, och måltidsprodukter. Inom choklad erbjuder Fazer olika smaker och sorter, från klassiska mjölkchoklad till spännande kombinationer av frukt och nötter. Deras bakverk inkluderar bland annat färska bullar, tårtor och kakor, som är tillverkade med omsorgsfullt utvalda råvaror och recept. För de som är mer hälso- och kostmedvetna har Fazer ett sortiment av bröd, müsli och måltidsprodukter som är näringsrika och välbalanserade. Företaget strävar efter att erbjuda produkter för alla smaker och behov, med fokus på hållbarhet och hälsa.

Vill du att vi skickar ett mail till dig så fort vi får en ny rabattkod för Fazer?

Aktiva Fazer rabattkoder

Lägg till ny rabattkod

Utgångna Fazer rabattkoder

Taggar

Snarlika rabattkoder

Malmö Chokladfabrik · 15% rabatt på lyxiga chokladgåvor till mors dag
Mat & Dryck · Utgår: 2024-05-19
Matsmart · 15% extra rabatt på ditt första köp över 250 kr
Mat & Dryck · Utgår: 2024-06-30
Meds · 15% rabatt vid order över 399 kronor
Hälsa & Kosttillskott · Utgår: 2024-06-30
Tipsad av
Pandy · 15% rabatt på hela beställningen
Mat & Dryck · Utgår: 2024-06-01
Tipsad av

Diskutera

Fazer rabattkod

Fazer går ständigt ut med olika rabatter, kampanjer och rabatthäften och här på rbtt.se finner du under olika perioder en unik rabattkod som ser till att du får ytterligare rabatt på mat. Så innan du ska handla på www.fazer.com, se till att använda dig av en Fazer rabattkod som ger dig mer för pengarna.

Felaktiga uppgifter

Rbtt.se drivs som ett forum där både besökare och butiker själva kan lägga till kampanjer, även om vi gör vårt yttersta att dagligen kontrollera alla rabattkoder är det svårt att garantera de publicerade koder varken är giltiga eller att de har korrekta uppgifter. Kontroller utförs regelbundet för att hålla vår databas så aktuell som möjligt. Koder som lagts in utan slutdatum/tillsvidare-datum kan när som helst upphöra att fungera. Om du hittar en kod som inte fungerar, tipsa oss!